Het bedanken van collega’s is af en toe wel leuk om te doen. Zo laat je je dankbaarheid blijken en zorg je voor goede relaties op de werkvloer. Ook geef je natuurlijk cadeautjes bij feestdagen. Maar wat zijn nou goede cadeaus om te geven? 

Feestdagen

Bij feestdagen geef je natuurlijk een leuk cadeau aan de collega’s. Maar leuke cadeau’s geven kan nog wel eens moeilijk zijn, daarom willen we je graag wat goede cadeau’s geven bij de verschille de feestdagen.

  • Kerst: Kerstcadeaus kunnen van alles zijn. Maar een leuke op het werk kan nog wel eens wat moeilijk zijn. Als werkgever is het misschien super leuk om een zakelijk kerstgeschenk van HUMK te geven. Maken super leuke kerstpakketten voor iedereen die een leuk cadeau wilt geven met kerst! Als werknemer kun je altijd kijken voor bijvoorbeeld een leuke trui, een lekker geurtje of leuke sokken! Het gaat met kerst meer om de sfeer dan de cadeau’s dus probeer er geen te groot ding van te maken.
  • Verjaardagen: Het vieren dat iemand weer een jaartje ouder is geworden is natuurlijk traditie. Maar elk jaar loop je weer tegen dezelfde problemen aan. Wat moet je kopen? Een simpele tip is dat je het persoonlijk maakt. Al is het maar een kaartje met een persoonlijke boodschap valt al erg in de smaak. Hou het persoonlijk en kleed het een beetje leuk aan, dat is al heel wat! Houdt diegene bijvoorbeeld van golf, dan is een golfheadcover misschien wel een goed cadeau.
  • Valentijnsdag: De dag van de liefde mag best gevierd worden ook al is de liefde van je leven misschien niet op kantoor. is het toch best lief om iedereen toch te laten weten dat je om ze geeft. Doe dit door bijvoorbeeld een roos, een doosje chocola of door een ander kleinigheidje. Zo heeft iedereen een leuke valentijnsdag

Houd het simpel maar wel persoonlijk

Het belangrijkste bij elk cadeau is dat je het persoonlijk maakt. Dit kan heel uitgebreid zijn of juist heel klein door een simpel kaartje bijvoorbeeld. Zorg er ook voor dat je het niet te uitbundig doet, niet iedereen zit te wachten op een fanfare voor een cadeautje wat ze gaan krijgen.