Wanneer je ondernemer bent, weet je hoe belangrijk het is om een goed zakelijk portret van jezelf te hebben. Dit is belangrijk voor je branding, communicatie en marketing voor klanten. Waarschijnlijk weet je al wel dat het hebben van een goed zakelijk portret belangrijk is, anders lees je dit artikel niet, maar wanneer je deze tekst leest zul je alle voordelen weten. 

Een foto vertelt heel veel over je

Dit is iets wat veel mensen vinden. Een portret geeft een eerste indruk van jou aan de klant of aan iemand anders. Je wil daarom dat je foto er professioneel uit komt te zien. Jouw potentiële klanten willen weten wie de mensen van het bedrijf zijn. Door portretten te plaatsen op jouw website van de medewerkers, creëer je een beeld van het bedrijf en de medewerkers bij je klanten. Een website zonder foto’s van het bedrijfsteam, zal minder snel gekozen worden dan een website met professionele foto’s. Kies dus zeker voor een zakelijk portret door LINK Fotografie! Zij weten als geen ander hoe ze jou en jouw personeel goed op de foto krijgen!

Maak jouw bedrijf persoonlijker

Nog een reden om jezelf en jouw medewerkers te laten fotograferen, is omdat je hiermee een persoonlijke website kunt inrichten. Het geeft mensen een gevoel dat er mensen werken bij het bedrijf en klanten weten dan ook gelijk met wie ze praten. Het geeft vertrouwen. Je kunt naast je foto ook direct persoonlijke bedrijfsgegevens toevoegen of een kort stukje tekst over iemand als persoon, zodat mensen meer over de medewerkers weten en ze makkelijk kunnen bereiken. Door de juiste woorden bij je foto’s te plaatsen, wordt je website ook nog eens beter gevonden in Google! Twee vliegen in één klap dus.

Herkenning creëren

Het kan zijn dat mensen je herkennen van een foto die ze eerder hebben gezien en je hierdoor sneller aanspreken in het echt of een andere actie ondernemen. Ook kan het zijn dat ze je sneller toevoegen op LinkedIn of andere sociale media. Hierdoor wordt jouw netwerk snel groter en dit zorgt weer voor meer klanten en overeenkomsten! Allemaal voordelen dus.