Garagedeur wordt vaak onderschat

Een garage bij het huis is vaak een enorm pluspunt. Maar de aanschaf van een garagedeur wordt vaak onderschat, terwijl het één van de belangrijkste dingen is. Met een deur kun je jouw garage immers afsluiten en staan je spullen veilig en droog. In dit artikel gaan we je vertellen waar je op moet letten bij het kopen van een garagedeur.

Waar moet je rekening mee houden?

  • Kijk goed hoe je jouw garage gebruikt en hebt ingedeeld. En dat jouw aan te schaffen garagedeur dit niet in de weg zit. Het zou jammer zijn als je na het plaatsen van nieuwe deuren ineens een deel van de garage niet meer kan gebruiken.
  • De volgende stap is om goed te kijken welke deur het beste in jouw garage past. Vergelijk ook het materiaal waarvan de deur gemaakt is goed. Het kan zijn dat eventueel extra isolatie nodig is.
  • Vaak zit de garage aan je huis vast. Een beetje mooie uitstraling die past bij jouw woning is dan zeker wel gewenst. Vergeet ook daar niet naar te kijken.
  • Je wilt natuurlijk dat je garagedeur jarenlang meegaat. Let dus vooral op kwaliteit en duurzaamheid. Bedenk wel dat kwalitatief betere deuren ook duurder zijn.
  • Denk ook eens aan de bediening. Je kan kiezen tussen elektrische bediening en handmatig bediening. Als je voor handmatige bediening gaat, check dan of je in de toekomst de deur nog elektrisch bedienbaar kan maken. Dan kun je altijd nog terugkomen op je beslissing.
  • Als je weet wat je hebben wilt, is het verstandig om meerdere bedrijven te benaderen voor een vrijblijvende offerte. Zo krijg je meerdere adviezen en kun je ook makkelijk de prijzen vergelijken.
  • Ga als het even kan in een showroom kijken en niet via Internet. Van een plaatje kun je niet het materiaal ervaren en hoe de deur precies werkt.

Garagedeuren van EDB Bakx

EDB Bakx heeft jarenlange ervaring op het gebied van garagedeuren. Het bedrijf is actief in Brabant en omstreken. Welk type garagedeur je ook wilt, EDB Bakx heeft het in huis en zorgt ervoor dat het op maat gemaakt wordt voor jouw garage. Met garagedeuren van EDB Bakx haal je iets goeds aan huis!!