Het beluisteren van je favoriete muziek gaat het beste met de Apple Airpods 2. Die bieden nog meer comfort dan zijn voorganger, de originele Airpods. Bij de Airpods 2 heb je, net als bij alle andere versies geen draadjes meer naar je oren. Dat betekent maximale bewegingsvrijheid. Het opladen van deze nieuwe versie is dankzij de speciale oplaadcase een stuk eenvoudiger dan voorheen. Als je op zoek bent naar een Airpods 2 aanbieding moet je opletten welke versie je koopt. Want er zijn aanbiedingen waar geen oplaadcase bij wordt geleverd. Dat is jammer, want dan heb je niet het maximale gebruiksgemak.

Goedkoop Airpods 2 kopen

Omdat Apple zijn producten zelf vrijwel uitsluitend voor de officiële verkoopprijs verkoopt hoef je hier niet op zoek te gaan naar aanbiedingen. Gelukkig zijn er wel winkels waar de Airpods 2 met korting worden verkocht. Dat zijn vooral de grote webshops, zoals Bol.com, CoolBlue en MediaMarkt. Die geven soms standaard korting van circa 10 -15 procent, of kunnen de klanten een flinke korting geven vanwege grootschalige inkoop. Het doel van die winkels is om meer klanten naar de webshop te trekken met de aanbiedingen. Vaak doen zij ook mee met Apple Black Friday deals, waar de kortingen een stuk hoger zijn.

Maximaal profiteren

Als je graag Airpods 2 voor een super lage prijs wilt kopen is het een goed idee om vanaf 18 november de website van het Platform Mac Aanbiedingen regelmatig te checken. Daar wordt dan een speciale pagina bijgehouden, waar alle acties in het kader van Black Friday te vinden zijn. Daar staan ook de acties voor de Airpods 2 tussen. Je kan de verschillende aanbiedingen vergelijken en van de actie met de meeste korting gebruik maken. Bij elke actie staat een link, die je rechtstreeks naar de juiste aanbieder en naar de juiste actie leidt.