Lees hier over hoe je een pand snel verkoopt via Bagro Vastgoed. Niet uitzonderlijk krijgen nabestaanden op een lastig moment een woning in bezit door een erfenis. Het pand is buiten de regio, hoe komt u van dat pand af zonder dat u voortdurend op en neer moet reizen? De oplossing is in zee gaan met een vastgoedhandelaar.

Bagro vastgoed heeft de ervaring

De site van Bagro is duidelijk. Ruim vijftig jaar ervaring en een transparant stappenplan hoe een pand voor de verkoop aanbieden werkt. U meldt vrijblijvend het pand aan, dat kan telefonisch en binnen drie dagen ontvangt u een richtprijs voor de woning. Dit is het netto bedrag, het is kosten koper. Vinden u en andere erfgenamen het een fair bod, dan maakt u een afspraak en na deze afspraak krijgt u een definitief bod. Het is mogelijk om een voorschot te krijgen, maar na het bezoek aan de notaris krijgt u sowieso het volle bedrag gestort. Deze werkwijze heeft Bagro vastgoed al meer dan een halve eeuw, vele tevreden klanten gingen u voor.

Huizen verkopen gaat toch via een makelaar?

Het klopt inderdaad dat u het door erven verkregen woning via een makelaar kunt verkopen, maar dan heeft u heel veel werk. Het hangt er vanaf of er achterstallig onderhoud aan het pand is, maar het is mogelijk dat u de woning opnieuw moet opschilderen om het verkocht te kunnen krijgen. Het is bijzonder lastig als u uw werk in Amsterdam hebt, in de regio van de hoofdstad verblijft en dat het pand in west Brabant staat. Dan moet u zaken gaan doen met een makelaar, de potentiële kopers doen zaken met de makelaar, en de makelaar wederom met u. Daarna moet u weer overleggen met de mede erfgenamen. De hele tijd moet u zorgen dat de woning verkoopbaar blijft door regelmatig schoon te maken en de tuin te onderhouden. Kortom, een door erven verkregen woning buiten de regio waar u werkt en verblijft verkopen via een makelaar is niet te doen. Het is beter om te kiezen voor de snelle methode door in zee te gaan met een ervaren vastgoedhandelaar. Bagro uit Dinteloord is zo’n ervaren vastgoedhandelaar, daar bent u aan het juiste adres.