Als u besluit uw huis te verkopen, neemt deze beslissing een hoop geregel met zich mee. U moet dan ook een hoop keuzes maken en u bent waarschijnlijk best wel even bezig met het regelen van de verkoop. Om ervoor te zorgen dat u uw huis toch snel verkoopt, geven wij u hieronder een paar tips

Zorg voor goede foto’s

Er is niets zo belangrijk als goede foto’s. De foto’s van een woning zorgen voor een eerste indruk en wanneer deze niet positief is, kan het zomaar zijn dat potentiële kopers direct afhaken. Laat daarom zowel van de buitenkant als de binnenkant van het huis professionele foto’s maken. Zorg ook voor voldoende foto’s van alle ruimtes, zodat potentiële kopers een goed beeld kunnen vormen van de woning.

Zorg voor een goede styling

Als u dan goede foto’s laat maken, is het ook belangrijk dat het interieur er mooi bij staat. Ruim daarom alles netjes op en haal persoonlijkheden, zoals fotolijstjes en andere prullaria weg. Zo wordt de ruimte een stuk leger en ziet een potentiële koper de ruimte zoals hij deze aan zal schaffen. 

Wees online zichtbaar

Zet de woning online. Zorg ervoor dat je woning op verschillende websites te vinden is en dat er een uitgebreide, duidelijke beschrijving bij staat. Zo krijgt een potentiële koper een goede indruk en komen er alleen mensen naar de woning kijken die écht geïnteresseerd zijn. 

Zorg voor een goede bezichtiging

Zodra uw huis te koop staat, kunnen mensen een bezichtiging aanvragen. Zorg er, bij zo’n bezichtiging, voor dat uw huis netjes opgeruimd en schoongemaakt is. U wilt natuurlijk dat uw huis er geweldig uitziet, want u wilt het graag verkopen. Een paar tips om ervoor te zorgen dat uw woning er op en top uitziet en de beste indruk maakt:

  • Laat uw huis rust uitstralen (geen persoonlijke dingen en prullaria overal)
  • Zorg voor voldoende loopruimte
  • Zorg voor zo veel mogelijk licht
  • Zorg voor frisse lucht in de woning, maar zorg ook voor een prettige kamertemperatuur
  • De wc-bril naar beneden met de klep dicht
  • Maak de bedden netjes op en leg ook de kussens op de bank even netjes
  • Zet een vaasje verse bloemen op tafel

Verkoop uw huis aan Bagro Vastgoed

Voor het verkopen van uw huis aan Bagro Vastgoed kan het fijn zijn om een professional aan uw zijde te hebben. Deze weet namelijk precies wat er moet gebeuren om een huis zo snel mogelijk te verkopen. Wilt u niet in zee met een makelaar, of gaat u dit nog niet snel genoeg. Dan kunt u ook bij ons van Bagro vastgoed terecht. Wij gaan met u in gesprek, waarna wij uw huis van u over kopen. Daarbij regelen wij natuurlijk al het papierwerk en dergelijke. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkopen van uw huis en kunt u uw aandacht volledig op uw nieuwe woning focussen.